JA TENIM BUS PER A TOTS ELS INFANTILS.

Laura Felip alcaldessa de “El Perellonet”, ha rebut una crida de Dª Vicenta Domenech, Subdirectora de la Delegació Territorial d’Educació, comunicant-li que a partir del dia 5 d’octubre i per sempre, tots els infantils de “El Perellonet” disposaran d’autobús per a la seua arribada a L´escola de “El Saler”, a partir d’ara ja no serà problema els 13km. de distància que els separava de les seues cases a l’escola.

Laura Felip: “Se ha concedit una demanda necessària i justificada, perquè era el més just per als nostres infantils, que no tenien escola en el seu poble i no tenien com anar”.

JA PER SEMPRE!!!

Es disposarà de 4 autobusos, que traslladaren als xiquets de “El Perellonet”, de “El Palmar” i de “La Devesa”. El Plamar disposarà d’un autobús, La Devesa d’un altre autobús i en El Perellonet de dos autobusos. En “El Perellonet” es dividirà en dos: Un autobús anirà cap a Gola Blanca i l’altre autobús parara en la Rotonda de “El Perellonet”


Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s