450 estudiants comencen els tallers de dinamització del Voluntariat universitari de la Universitat de València.

Més de 450 estudiants, 25 professors i 45 entitats participen en els 9 tallers de formació que organitza la Universitat de València mitjançant el SeDi (Servei d’Informació i Dinamització) i que començen aquest cap de setmana al Campus dels Tarongers

La Universitat de València ofereix una nova edició dels tallers de Voluntariat universitari, amb l’objectiu principal de facilitar a les i els estudiants de la Universitat de València la informació i la formació bàsiques perquè poden involucrar-se en les activitats de les associacions de voluntariat,  fomentar la solidaritat com a valor present i inherent a la nostra societat i promoure el compromís social, la participació i l’associacionisme sense ànim de lucre vinculat al voluntariat.

Aquest programa es vertrebra en 9 tallers temàtics, es tracta d’apropar-se a la realitat del voluntariat cultural, ambiental, suport a estudiants amb discapacitat, amb persones d’edat avançada, racisme i immigració, Menors en situació de risc, promoció de les dones, prevenció i tractament de l’addició a drogues i  a l’àmbit de la Cooperació, solidaritat i educació al desenvolupament

Els tallers amb una durada de 30 hores de formació s’estucturen en 6 sessions i en les dues primeres es tracta de la formació general obligatòria per a tots els programes de voluntariat i, en les restants, s’aborda la formació especifica per a aprofundir en la realitat especifica de cada àrea de voluntariat i també s’ofereix un espai per a compartir experiènces amb entitats i ONGs. Així mateix, en una segona fase, els estudiants poden implicar-se a participar a les entitats socials que trien després de conèixer les seues accions en les sessions especifiques, facilitant la participació social activa i el coneixement d’entitats i ONGs més enllà de l’àmbit acadèmic, aconseguint una major interacció amb la societat de la qual la universitat forma part.

Els tallers van dirigits a tots els estudiants i les estudiantes i es desenvoluparan en dos torns, del 16 al 31 d’octubre i del 23 d’octubre al 7 de novembre de 2015 a  l’Aulari Oest del Campus de Tarongers.

Més info: www.uv.es/voluntariat

sedi


 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s