L’ajuntament demana a Conselleria una rotonda en la Gola Blanca.

Traduït al valencià per elperellonet.com

JOSEP BARTUAL ROIG | VALÈNCIA L’Ajuntament de València ha sol·licitat a la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques, i Vertebració del Territori que construïsca una rotonda en la CV-500 al seu pas per la Gola Blanca del Perellonet, la qual cosa facilitaria l’accessibilitat a la zona, molt compromesa en l’actualitat.

Es tracta d’una zona de solars privats que afronten amb la CV-500 que, no sols donen mala imatge a este tram del Perellonet, sinó que té una accessibilitat difícil per a donar servici als veïns de la Gola Blanca. És un encreuament molt perillós on cada estiu es produïxen incidents. Conselleria s’ha compromés a estudiar este projecte i dotar-lo de pressupost per a la seua execució a mitjà termini.

Mobilitat espera que abans d’estiu done llum verda a instal·lar una parada en El Perelló

A la reunió a què van assistir el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, el regidor de Mobilitat Sostenible de València, Giuseppe Grezzi, es va convocar també l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, l’alcalde del Perelló Andrés Fernández i l’alcaldessa pedània del Perellonet, Laura Felip, amb la qual cosa es van comprometre a buscar la forma que l’EMT allargue el seu itinerari fins a la parada d’autobús que sol·liciten els veïns del Perellonet i El Perelló, a escassos metres del límit del terme municipal de València.

«Conselleria ha d’elaborar una autorització perquè en estos moments l’empresa interurbana Herca (que opera la línia) ha disminuït els seus servicis a la població i és una demanda que tenen tant en El Perellonet com en El Perelló. Si ens autoritzen a posar una parada en el terme de Sueca, este mateix estiu molts usuaris es podrien veure beneficiats per esta medida», va explicar Grezzi a este periòdic.

En l’actualitat, encara que l’EMT dóna la volta en una rotonda del Perelló, no té parada, una circumstància que obliga els usuaris a creuar un pont en unes condicions precàries de seguretat vial.


Castellano.

JOSEP BARTUAL ROIG | VALENCIA El Ayuntamiento de Valencia ha solicitado a la Conselleria de Vivienda, Obras Públicas, y Vertebración del Territorio que construya una rotonda en la CV-500 a su paso por la Gola Blanca del Perellonet, lo que facilitaría la accesibilidad a la zona, muy comprometida en la actualidad.

Se trata de una zona de solares privados que lindan con la CV-500 que, no solo dan mala imagen a este tramo del Perellonet, sino que tiene una accesibilidad difícil para dar servicio a los vecinos de la Gola Blanca. Es un cruce muy peligroso donde cada verano se producen incidentes. Conselleria se ha comprometido a estudiar este proyecto y dotarlo de presupuesto para su ejecución a medio plazo.

A la reunión a la que asistieron el director general de Obras Públicas, Transporte y Movilidad, Carlos Domingo, el concejal de Movilidad Sostenible de Valencia, Giuseppe Grezzi, se convocó también a la alcaldesa de Sueca, Raquel Tamarit, el alcalde del Perelló, Andrés Fernández y la alcaldesa pedánea del Perellonet, Laura Felip, con lo que se comprometieron a buscar la forma de que la EMT alargue su itinerario hasta la parada de autobús que solicitan los vecinos del Perellonet y El Perelló, a escasos metros del límite del término municipal de Valencia.

Movilidad espera que antes de verano dé luz verde a instalar una parada en El Perelló

«Conselleria tiene que elaborar una autorización porque en estos momentos la empresa interurbana Herca (que opera la línea) ha disminuido sus servicios a la población y es una demanda que tienen tanto en El Perellonet como en El Perelló. Si nos autorizan a poner una parada en el término de Sueca, este mismo verano muchos usuarios se podrían ver beneficiados por esta medida», explicó Grezzi a este periódico.

En la actualidad, aunque la EMT da la vuelta en una rotonda del Perelló, no tiene parada, una circunstancia que obliga a los usuarios a cruzar un puente en unas condiciones precarias de seguridad vial.

FUENTE: levante-emv.com

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s