El Perellonet es prepara per a rebre la visita de la Mare de Déu dels Desamparats.

Els festers han fet públic en el seu llibret la programació de la visita de la MARE DE DÉU DELS DESAMPARATS al Perellonet, que ha sigut organitzat per AVV Perellonet, Falla Sirena Delfines (Nou Perellonet), Falla Grup de Peixcadors (El Perellonet) i per L´Esglesia (Nostra Senyora del Carmen).

23 DE JULIOL DE 2016

Els actes programats comencen a les 11:30h on se n’anirà al Palmar a per La Peregrina, que arribarà a El Perellonet cap a les 12:00h, mitja hora després a les 12:30h es celebrarà una romeria que finalitzara la despedida de la imatge de la Verge a les 13:00h. A les 13:15h es farà una parada a en l’Església de la rampa i hi haurà una traca de benvinguda patrocinada per la Regidoria de Cultura Festiva. A les 13:45h es passaran per Civisa i es tirara una altra traca de benvinguda també patrocinada per la Regidoria de Cultura Festiva. A les 14:15h la Verge serà rebuda al nucli nord del poble, i hi haurà una tercera traca de benvinguda patrocinada per la Regidoria de Cultura Festiva i la traslladran a l’Església del nostre poble on es cel.lebrarà una misa. A les 20:30h es farà una processó pels carrers del poble i per a finalitzar este dia a las exposició del santísim sacrament i després nit de vel.la i oració al voltant de la Mare de Déu.

24 DE JULIOL DE 2016

A les 7:00h l´aurora, a les 11:00h ofrena florarl i d´aliments impreibles a la Mare de Déu del Desamparats, a continuación a las 12:30h mascleta per a despedir a La Peregrina, patrocinada per L´Alcaldia pedánea de “El Perellonet” i per a finalitzar a las 13:00h trasllat de la Verge a la basíl.lica.

Amb motiu de la visita de la Mare de Déu dels Desemparats (La Peregrina), S’han posat de mostra, per a vendre per comanda un tapís per 15€,  carambas 4€ (unitat) i camises a 6€ (Cal tindre en compte que hi ha unitats limitades). 

Telèfon de contacte 655.368.733


Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s