Festes de “El Perellonet” i Documental.

En els pròxims dies El Perellonet desplega la Festa de la “Verge del Carme”. Tindrà començament, com tots els anys, el dia 10 de Juliol i finalitzaran el 16 de Juliol. Enguany a causa de la visita de la Mare de Déu dels Desamparats (La Peregrina) , s’han afegit dos dies més al calendari del “Llibret” de la festa del poble. Els dies 23 i 24, on serà rebuda i es realitzaran diversos actes en el seu honor.

Facebook: Festers Verge del Carme 2016 El Perellonet

La nit de la presentació de les festes, es donarà a conéixer un xicotet documental del poble d’El Perellonet i de la Duna Fósil “Penyeta del Moro” amb una antiguitat de 200.000 anys. És l’únic vestigi de la línia de costa que existia molt abans que es formara l’Albufera, fa uns 6.000 anys. 

La idea del reportage sorgix en un curs per a jóvens “El Volander”, on el professor proposa la idea de fer un xicotet documental i els alumnes, entre ells Víctor López, no dubta en que siga sobre “El Perellonet”

Víctor: “Fer este documental i grabar en un lloc tan especial com és per a mi El Perellonet, ha sigut meravellós. El Perellonet és com la meua segona casa i tant jo com la resta d’alumnes i el professor del curs li hem posat molta il·lusió. Açò no haguera sigut possible sense l’ajuda de Laura, moltes gràcies per deixar-nos gravar en un lloc únic i tan meravellós.”

Des de l’alcaldia es dóna les gràcies a Víctor López, Director del documental, i a Antonio Vizcaíno, Director de l’Oficina tècnica Devesa-Albufera per participar al documental. S’agraïx la col·laboració per part de l’Ajuntament de València.

06


Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s