Vela Llatina “El Perellonet” – V Exhibició.

El Dissabte, 17 de Juny, el Club de Vela Llatina “El Perellonet” organitzara la V Exhibició de Vela Llatina i és patrocinada per L´Ajuntament de València, L´Alcaldia de “El Perellonet” i la Junta Municipal de Russafa. La concentració de la regata serà en “El Puchol” en el Mirador de la Gola, ja que es realitzara en aigües de L´Albufera, pero la gent de “El Perellonet” eixirà a les 10h des de “El Portet”.

08

A les 10.00h. haurem d´estar en el Portet de “El Perellonet”, anirem en barques per contemplar l’exhibició, aquest any l´Alcaldia ofereix places gratuïtes per gaudir de l´exhibició, que s’ocuparan per rigorós ordre d’inscripció (Places Limitades). Màxim dues persones per inscripció, les persones interessades han d’enviar un correu a elperellonet46012@gmail.com indicant nom i cognoms de les persones interessades i un telèfon mòbil de contacte (Per si de cas hi han canvis o cancel.lacions sobrevingudes) o amb les mateixes dades al següent WhatsApp 635.537.255 (Laura).

07

Tots els que vinguen a l´exhibició tindran un esmorzar/picadeta amb beguda (gratuït) per gentilesa dels patrocinadors.

En Finalitzar es procedirà a l’entrega de premis de l’esdeveniment.


Castellano

El Sábado, 17 de Junio, el Club de Vela Latina “El Perellonet” organizará la V Exhibición de Vela Latina y será patrocinada por el Ajuntament de Valencia, la Alcaldía de “El Perellonet” y la Junta Municipal de Ruzafa. La concentración de la regata será en “El Puchol” en el Mirador de la Gola, ya que se realizara en aguas de la Albufera, pero la gente de “El Perellonet” saldrá a las 10h. desde “El Portet”.

08

A las 10.00h. Tendremos que estar en el Portet de “El Perellonet”, iremos en barcas para contemplar la exhibición, este año la Alcaldía ofrece plazas gratuitas para disfrutar de ella, que se ocuparán por riguroso orden de inscripción (Plazas Limitadas). Máximo dos personas por inscripción, las personas interesadas tienen que enviar un correo a elperellonet46012@gmail.com indicando nombre y apellidos de las personas interesadas y un teléfono móvil de contacto (Por si acaso hay cambios o cancelaciones sobrevenidas) o con los mismos datos al siguiente WhatsApp 635.537.255 (Laura).

07

Todos los que vengan a la exhibición tendrán un almuerzo con bebida (gratuito) por gentileza de los patrocinadores.

En Finalizar se procederá a la entrega de los premios.


Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s